Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Karl Wards Gata, Norrköping, Linköping, Stora Torget, Arkösundsvägen, Haga, Finspångsvägen, Eneby, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Östergötland.

Östergötland, Karl Wards Gata, Norrköping, Linköping, Stora Torget, Arkösundsvägen, Haga, Finspångsvägen, Eneby, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har hanterat drygt 100 ärenden mellan kl 22 och 07. Ingen har gripits. Tjugo personer har omhändertagits på grund av fylleri, narkotikapåverkan, rattfylleri eller störande av allmän ordning.

23.28 Larm om brinnande bil på en parkeringsplats på Karl Wards gata i Norrköping. Branden spred sig till två bilar intill. Polisen misstänker att branden var anlagd och upprättar anmälan om skadegörelse.

Flera anmälningar om misshandel har upprättats i Linköping och Norrköping. Ett av flera ärenden:
23.58 Polisen fick samtal om en blodig man på Stora torget i Linköping. Mannen, som är i 25-årsåldern, fördes med ambulans till sjukhus. Polisen inledde en förundersökning om misshandel för att utreda vem som gjort sig skyldig till detta.

01.36. Larm om trafikolycka på Arkösundsvägen i Norrköping där en bilist krockat med en älg. Två personer i bilen, som var en epa-traktor, fördes till sjukhus med ambulans, med tillsynes lindriga skador. Det var en kille och en tjej i 15-årsåldern. Älgen dog i krocken.

Flera larm har kommit om inbrott eller inbrottsförsök under natten:
02.47 Krossad ruta till en kiosk i Haga, Norrköping. Anmälan om försök till stöld.
05.04 Samtal om inbrott i en restaurang på Finspångsvägen i Norrköping. Ett fönster var krossat. Det är oklart vad som kan ha stulits.
05.06 Krossad ruta på ett konditori i Eneby, Norrköping. Ett vittne såg två personer springa från platsen samtidigt som polis kom till platsen. Polisens hundpatrull kunde snabbt gripa den ena, och sedan den andra. Den ena är en man i 20-årsåldern. Polisens presstjänst har inga uppgifter om den andra.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra