Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Motala, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Östergötland.

Östergötland, Motala, Norrköping, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har haft en intensiv natt med över 120 ärenden mellan kl 22 och 07. Ingen har gripits, men tjugo personer har frihetsberövats på grund av berusning, narkotikapåverkan, rattfylleri, eller för att de har varit stökiga mot omgivningen. Det har varit en hel del ärenden med bråk och misshandel i sällskap med berusade personer. Ingen ska ha blivit allvarligt skadad.

23.18 Polisen fick samtal om att det hade varit inbrott i en villa i Motala. Huset hade stått tomt sedan kl 08 lördag morgon. Någon hade brutit sönder ett fönster och stulit kontanter och en klocka. Polis kom till platsen för teknisk undersökning, och upprättade en anmälan om grov stöld.

04.36 Det kom larm om en trafikolycka på E4 norrgående norr om Norrköping. En bilist hade kört in i mitträcket. Det var mycket halt väglag på sträckan. Två personer satt i bilen och den ena blev lindrigt skadad, förd med ambulans till sjukhus. Polisen misstänker inget brott.

Ytterligare några trafikolyckor har inträffat, av lindrigare art.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra