Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Östergötland.

Östergötland, Norrköping, Vadstena, Linköping, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har hanterat närmare 100 ärenden mellan kl 22 och 06. Tre har gripits, se notiser nedan, och 15 personer har omhändertagits för berusning, narkotikapåverkan, rattfylleri, etc.

23.17 En polispatrull meddelade ledningscentralen att de hade gripit en man i 20-årsåldern i Norrköping. Han är misstänkt för narkotikabrott och grovt vapenbrott. Åklagare har beslutat att anhålla mannen under natten. Polisen har ingen ytterligare information att lämna i ärendet.

23.29 Polis larmades till ett bråk i en villa i Vadstena. Det framkom att en man skulle ha slagit och hotat flera andra personer. Mannen greps, misstänkt för misshandel i ett fall och olaga hot i två fall. Detta var mot en man och en kvinna i ungefär samma ålder. Misshandeln gäller endast mot kvinnan. Ingen ska ha blivit allvarigt skadad eller varit i behov av sjukhusvård. Den gripne mannen är i 55-årsåldern.

02.48 En man hade gripits i centrala Linköping, misstänkt för ringa narkotikabrott, eget bruk, samt narkotikabrott innehav av normalgraden. Han är i övre tonåren.

Utöver detta har polisen hanterat en hel del ärenden med fylla och bråk, men ingen ska ha blivit allvarligt skadad. Det har varit en vanlig lördagsnatt i länet.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra