Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Drottninggatan, Norrköping, Kvarn, Motala, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

Östergötland, Drottninggatan, Norrköping, Kvarn, Motala, Östergötlands län

06.33 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 15-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har frihetsberövats.

01.32 polisen fick samtal om att ett inbrottslarm tjöt på Drottninggatan i Norrköping. Polisen åkte till platsen och kunde konstatera att det varit inbrott i en butik. Gärningsperson -er har krossat en glasruta med en sten och sedan stulit glasögon till ett okänt värde. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott, utan misstänkt.

01.48 SOS-larm till polisen om trafikolycka på länsväg 211 mellan Kvarn och Motala där en bilist ska ha kört av vägen. Det visade sig att en bilist kört av vägen och bilen blev liggande på sidan. Föraren, en man i 35-årsåldern fördes till sjukhus med ambulans. Det finns ingen misstanke om brott, bilen kommer att bärgas senare. Det var mycket halt på den aktuella vägen.

06.21 SOS-larm till polisen om trafikolycka på E4 i södergående körriktning vid avfart 119, Norrköping. Det var mycket halt på vägen. Det visade sig att ingen person hade skadats. Bilen bärgades.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra