Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

Östergötland, Strömsfors, Norra Oskarsgatan, Linköping, Östergötlands län

06.29 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, ingen har omhändertagits men en har tagits med för provtagning och förhör angående misstänkt drogpåverkan.

00.55 i samband med en rutinkontroll av en bilist på länsväg 899 i Strömsfors blev föraren, en man i 20-årsåldern, misstänkt för rattfylleri och grov olovlig körning. Han togs med för provtagning och förhör.

02.09 väktare upptäckte ett öppet fönster i en lokal på Norra Oskarsgatan i Linköping efter att inbrottslarm hade utlöst. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om försök till stöld genom inbrott.

03.31 i samband med en rutinkontroll av en bil på Droittningggatan i Linköping blev en passagerare misstänkt för ringa narkotikabrott genom innehav av misstänkt narkotika. Det var en man i 20-årsåldern, han frihetsberövades inte.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra