Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Nygatan, Norrköping, Kallerstad, Linköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

Östergötland, Nygatan, Norrköping, Kallerstad, Linköping, Östergötlands län

07.40 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 45-tal rutinärenden, mestadels utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, tre har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre har tagits med för provtagning och förhör på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.34 i samband med en rutinkontroll av en mopedist på Nygatan i Norrköping uppstod misstanke om drograttfylleri på en man i 40-årsåldern. Han fick förlja med för provtagning och förhör och då visade det sig också att han saknar körkort varför han också blev misstänkt för olovlig körning.

05.04 vid en rutinkontroll av en bilist i Kallerstad Linköping uppstod misstanke om drograttfylleri på föraren, en man i 30-årsåldern. Han fick följa med för provtagning och förhör misstänkt för drograttfylleri. En passagerare i bilen blev misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk. Det var en man i 45-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör.

06.40 SOS-larm till polisen om trafikolycka på Moa Martinssons gata i Norrköping. En bilist hade kört in i ett träd men det finns ingen misstanke om brott. Ingen personskada.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra