Sammanfattning natt Sammanfattnaing av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

Östergötland, Prästgatan, Norrköping, Söderköping, Östergötlands län

07.35 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 65-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En har gripits, fyra har omhändertagits för berusning/ordningsstörning. Två har tagits med för provtagning och förhör angående misstänkt drogpåverkan.

01.43 en polispatrull stannade på Prästgatan Norrköping med anledning av bråk på ett nöjesställe. Det visade sig att en man i 25-årsåldern hade blivit misshandlad. Han lades in i en arrest för tillnyktring. En misstänkt man i samma ålder greps som misstänkt för misshandel.

01.53 en inringare ringde till polisen om pågående inbrott i en klädbutik vid kanalhamnen i Söderköping. Polisen åkte till platsen men då hade gärningspersonerna som setts vid butiken lämnat platsen. Tjuvar har tagit sig in i butiken och därinne stulit en växelkassa på ca 2000:-. Polisen spanade i omgivningarna utan resultat. En utredning om stöld genom inbrott är påbörjad och en brottsplatsundersökning är genomförd.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra