Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Lagerlunda, Norrköping, Kisa, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Östergötland.

Östergötland, Lagerlunda, Norrköping, Kisa, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har hanterat ett 100-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Fyra personer har gripits, se notis nedan.

23.30 Polis larmades till en bostad i området Lagerlunda i Norrköping. En man hade allvarliga sårskador efter ett vass föremål. När polis kom dit fanns ytterligare tre personer i bostaden, samtliga tre greps. Det är två män och en kvinna, männen är i 40- och 45-årsåldern och kvinnan i 35-årsåldern. Den drabbade mannen är i 35-årsåldern och fördes till sjukhus med ambulans, tillsynes allvarligt skadad. Polisen inledde en förundersökning om försök till mord och bostaden spärrades av för teknisk undersökning.

00.07 Polis larmades till ett bråk i bostad i Kisa. En man skulle ha misshandlat en närstående kvinna. Polisen kom till adressen och fattade beslut om att gripa mannen. Han är i 35-årsåldern. Kvinnan var inte i behov av ambulans, ej allvarligt skadad fysiskt.

04.06 Polis larmades till centrala Norrköping där en blodig man befann sig i en bostad. Polis åkte dit för att försöka ta reda på vad som hade hänt. Det visade sig att mannen verkade ha blivit skadad av någon annan med ett vasst föremål, samt att brottsplatsen var oklar. Den drabbade ville inte medverka till att få klarhet i händelsen. Polisen har trots allt jobbat vidare men har i nuläget ingen gripen eller någon säkrad brottsplats. Den drabbade är i 35-årsåldern och fördes till sjukhus med ambulans.

Utöver detta har polisen haft en hel del att göra med berusade personer, bråk, rattfylleri, trafikolycka med bil i mitträcket på E22, psykisk ohälsa, etc.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra