Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Skäggetorp, Linköping, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Östergötland.

Östergötland, Skäggetorp, Linköping, Norrköping, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har hanterat ett 50-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Fem personer har gripits, se notiser nedan.

23.03 Det kom larm om en skadad man i Skäggetorp, Linköping. Han låg utomhus och hade skadats med något vasst föremål. Han fördes till sjukhus med ambulans, preliminärt ej allvarligt skadad. Polisen spärrade av platsen, sökte vittnen, knackade dörr och dokumenterade omständigheterna. Polisen har i nuläget inte fått tag i någon misstänkt. Den drabbade är i 20-årsåldern.

23.35 Polisen larmades om bråk i en bostad i centrala Norrköping. En kvinna hade blivit misshandlad av en man. Han hade sedan lämnat adressen. Polisen fick tag i honom kort efteråt och han greps, misstänkt för misshandel i relation. Mannen är i 25-årsåldern. Kvinnan var inte i behov av ambulans.

04.27 Polisen fick samtal om att två personer släpa på två crossmotorcyklar, på landet nära Skärkind, Norrköping. Flera polispatruller larmades dit, inklusive hundpatruller. Strax efter fick polisen stopp på en bil på länsväg 210 med två personer i. Båda kunde kopplas till stöld av motorcyklarna och de greps. Vid en gård i närheten var ett garage uppbrutet, där anträffade polisen ytterligare två män i 20-årsåldern. Även de greps. Brottsrubriceringen för alla fyra är grov stöld.

Utöver detta har polisen hanterat larm om bråk, trafikolyckor, m.m., m.m.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra