Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Lindåkersgatan, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Östergötland.

Östergötland, Lindåkersgatan, Norrköping, Östergötlands län

Sammanfattning av natten i Östergötland. Polisen i Östergötland har hanterat cirka 45 ärenden mellan kl 22 och 06. Tre personer har gripits, se notis nedan.

00.11 En polispatrull hade stoppat en bilist på Lindåkersgatan i Norrköping. Föraren verkade vara narkotikapåverkad och blev misstänkt för drograttfylleri. Mannen som körde är i 40-årsåldern. Han togs med för provtagning. Mannen blev även misstänkt för olovlig alternativt grov olovlig körning samt ringa narkotikabrott eget bruk.

03.58 Ett vittne hade sett tre personer hålla på med ett verktyg vid en bil i Ryd, Linköping. Det hade slagit gnistor. Polisen kom dit, men då fanns personerna inte kvar. En annan polispatrull på väg till brottsplatsen mötte en bil i hög fart, som strax efter kunde stoppas. I bilen fanns tre män, en varm vinkelslip och tre katalysatorer. Männen greps, misstänkta för stöld. De är i 25-, 25- och 30-årsåldern.

Mest läst av andra