Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Graversfors, Butängen, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

Östergötland, Graversfors, Butängen, Östergötlands län

06.23 polisen har hittills hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits, men två har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.52 polisen fick samtal om att en man gick på riksväg 55/56 vid Graversfors. Polisen åkte till platsen och träffade på mannen. Han verkade påverkad och fick följa med till polisstationen för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk.

02.47 samtal till polisen från väktare om larm från ett gatukök i Butängen. Polisen åkte till platsen och det visade sig att någon försökt att göra inbrott. Polisen har påbörjat en utredning om försök till stöld genom inbrott. Det finns ingen frihetberövad i ärendet.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra