Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Ödeshög, Industrigatan, Linköping, Ekön, Motala, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

Östergötland, Ödeshög, Industrigatan, Linköping, Ekön, Motala, Östergötlands län

06.25 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre har fått följa med för provtagning och förhör angående misstänkt drogpåverkan.

00.07 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på länsväg 919 i Ödeshög fick en man i 25-årsåldern följa med för provtagning på grund av misstanke om drograttfylleri. Han frigavs efter förhöret.

01.19  i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Industrigatan i Linköping fick en man i 30-årsåldern följa med för provtagning på grund av misstanke om drograttfylleri. Han frigavs efter förhöret.

03.49 polisen fick samtal från ekön i Motala där det hört misstänkta ljud från en bostad. Vid kontroll av bostaden anträffades två personer som misstänks för ringa narkotikabrott, en för eget bruk och en för innehav. En kvinna i 30-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk. En man i samma ålder som misstänks för innehav av narkotika fick en mindre mängd misstänkt narkotika tagen i beslag.

Det finns inga andra brott elelr allvarliga händelser att rapportera om.

Mest läst av andra