Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

Östergötland, Linköping, Resecentrum, Norrköping, Östergötlands län

06.31 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En har gripits för brott, ingen har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och ingen har heller fått följa med för provtagning och förhör.

05.41 polisen fick ett SOS-larm om att en misshandlad kvinna befann sig på ett tåg mot Linköping. Polisen åkte till resecentrum i Linköping för att möta upp kvinnan och utreda vad som hänt.

Det visade sig att hon blivit misshandlad med slag i ansiktet på eller i närheten av resecentrum i Norrköping. Polisen påbörjade en utredning om misshandel och en annan polispatrull åkte till resecentrum i Norrköping för att söka efter brottsplatsen och gärningspersonen. En misstänkt man i 25-årsåldern anträffades och greps på resecentrum, misstänkt för misshandel. Han fördes till polisstationen där han kommer att förhöras. Även ett eventuellt vittne anträffades. Den drabbade kvinnan är i 45-årsåldern och hon togs omhand av ambulanspersonal.

Personer som kan ha sett händelsen på resecentrum i Norrköping ombeds att ta kontakt med polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär på polisens hemsida.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2021/april/7/07-april-0724-sammanfattning-natt-ostergotlands-lan/

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra