Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

Östergötland, Ljura, Norrköping, Albrektsvägen, Östergötlands län

06.20 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen person har gripits, ingen har omhändertagits för berusning men en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

01.29 inbrottslarm från ett kafé i Ljura, Norrköping. Polisen åkte till platsen och det visade sig att ingen varit inne i lokalerna men däremot har två infravärmare och plastväxter stulits från en en utedel. Polisen spanade i omgivningarna men kunde inte hitta någon misstänkt. Polisen påbörjade en utredning om stöld.

04.29 polisen fick samtal om stök och oljud i ett trapphus på Albrektsvägen i Norrköping. När polisen kom till platsen var det lugnt men en man i 50-årsåldern påträffades. Polispatrullen, som tidigare varit på stölden i Ljura, noterade dock att mannens signalement stämde i detalj med vad som kunnat noteras på en övervakningsfilm. Mannen greps och fördes till polisstationen för förhör angående stöld.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra