Sammanfattning natt Smmanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde östergötland.

Östergötland, Aspögatan, Linköping, Skäggetorp, Berga, Östergötlands län

07.43 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 70-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, endast en har omhändertagits och två har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.24 en polispatrull stoppade en bilist på Aspögatan i Kallersad, Linköping. När bilisten stannat försökte hen plötsligt köra från platsen och körde då in i ett staket/grind. En man i 20-årsåldern blev misstänkt för drograttfylleri, olovlig körning och ringa narkotikabrott genom eget bruk. En annan man i samma ålder blev misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk. De fick följa med för provtagning och förhör.

04.29 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i Skäggetorp Linköping blev en kvinna i 35-årsåldern misstänkt för grov olovlig körning samt ringa narkotikabrott genom innehav. Bilen togs i beslag för att eventuellt ska förverkas på grund av upprepade trafikbrott.

07.20 polisen kallades till en bostadsadress i stadsdelen Berga i Linköping där man kunde att en person skulle ha blivit misshandlad. Polisen åkte till platsen och träffade på en man i 70-årsåldern som ska ha blivit misshandlad av en man i 30-årsåldern. Polisen påbörjade en utredning om misshandel och 30-åringen kunde gripas och föras till polisstationen förhör. Den drabbade ska ha blivit slagen i ansiktet och fått skador. De inblandade har en familjerelation.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Mest läst av andra