Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Östergötland.

Östergötland, Ingelsta, Norrköping, Motorstadion, Mantorp, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 120 ärenden mellan kl 22 och 07. Ingen har gripits. 27 personer har frihetsberövats på grund av berusning, narkotikapåverkan eller rattfylleri. Det har varit många ärenden med berusade unga personer. En del larm om bråk, men inget som ska ha lett till allvarliga personskador och ingen har gripits.

23.19 Polisen fick samtal om att det var mycket bilburen ungdom på en parkeringsplats på Ingelsta-området i Norrköping. En del eldade något på marken. Ytterligare bilar tillslöt och enligt en inringare var det uppåt 100 bilar och ett oklart antal personer på platsen. Polis kom dit. En hel del direktförverkande av alkohol gjordes. En flicka i nedre tonåren kördes hem till vårdnadshavare av polis. Inga brottsanmälningar ska ha skrivits.

03.21 Polis larmades till motorstadion i Mantorp. En man hade blivit misshandlad av en annan man. Den drabbade är i 25-årsåldern. Han hade skador i ansiktet. Den misstänkte hade lämnat platsen. Polisen höll förhör och skrev en anmälan om misshandel. Polisens presstjänst har ingen information om behov av ambulans.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra