Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

Östergötland, Åby, Norrköping, Urbergsgatan, Hydraulvägen, Tennisvägen, Gärstad, Linköping, Östergötlands län

07.56 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 80-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, sju har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och fem har ffått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.51 ett SOS-larm kom till polisen med anledning av brand utomhus i Åby, Norrköping. Det visade sig vara en bil som brann, totalbrand. Polisen har varit på platsen och påbörjat en utredning om skadegörelse genom brand.

00.58 SOS-larm till polisen om brand i bostad på Urbergsgatan i Norrköping. Det var torrkokning, men ingen misstanke om brott.

022.16 SOS-larm till polisen om brand utomhus på Hydraulvägen i Norrköping. Det visade sig vara innehållet i en container som brann på Tennisvägen. Polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse genom brand.

03.56 samtal till polisen om viltolycka på E4 vid Gärstad, Linköping. En bilist hade krockat med en älg som dog vid olyckan. Skador i fronten på bilen och krossad vindruta. Trafikverkets entreprenör tog hand om älgen. Ingen personskada och ingen misstanke om brott.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra