Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Slottshagen, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

Östergötland, Slottshagen, Norrköping, Östergötlands län

06.22 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 35-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En har gripits, ingen är i övrigt frihetsberövad.

01.05 polisen fick samtal från väktare om en misstänkt parkerad personbil i Slottshagen, Norrköping. Polisen åkte till platsen för att kontrollera om man kunde misstänka brott. Det uppstod senare misstanke om stöld genom inbrott och en förundersökning om stöld genom inbrott påbörjades vid 01.20-tiden när en misstänkt person påträffades och greps av en hundpatrull. Den gripne misstänks ha tagit sig in på ett företagsområde för att stjäla men det är ännu inte utrett om något saknas från företaget, som är ett återvinningsföretag. Den gripna fördes till polisstationen för förhör och anhölls av åklagare klockan 04.40. Utredningen kommer att fortsätta under dagen.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra