Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Olai Kyrkogata, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Östergötland.

Östergötland, Olai Kyrkogata, Norrköping, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har hanterat ett 40-tal ärenden. Ingen har gripits och inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

01.09 Polisen fick flera samtal om ett inbrott i en företagslokal på Olai Kyrkogata i Norrköping. En person hade slagit sönder en ruta, gått in i lokalen, och lämnat med gods under armen. Flera polispatruller skickades till området. Efter ett tag anträffades en man som hade ett par datorer i en väska. Det var oklart var godset kom ifrån.
Polisen fortsatte att undersöka omständigheterna kring godset och inbrottet. Det gick inte just då att säkerställa var datorerna som mannen hade kom ifrån. Han blev misstänkt för häleri, men det fanns inte grund för ett gripande.
Mannen identifierades, utredningsfotograferades, och godset togs i beslag. En annan anmälan upprättades om inbrottet i företagslokalen, gällande stöld genom inbrott.

I övrigt har polisen hanterat larm om bråk som inte lett till något frihetsberövande eller personskador, patrullerna har också hanterat narkotikapåverkade personer, m.m.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra