Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Linköping, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Östergötland.

Östergötland, Linköping, Norrköping, Östergötlands län

Polisen i Östergötland län har hanterat 80 ärenden från midnatt fram till klockan 07.

En person greps klockan 01.46 i centrala Linköping misstänkt för misshandel, ringa narkotikabrott och brott mot knivlagen. Han är i 40-årsåldern.

Dessutom har sexton personer frihetsberövats med anledning av fylleri eller misstankar om rattfylleri och/eller narkotikapåverkan. En av dessa, en man i 20-årsåldern, misstänks även för våld mot tjänsteman då han skulle gripas av en ordningsvakt i centrala Linköping klockan 00.13.

04.05 Polisen larmades med anledning av att en person blivit misshandlad och rånad. Händelsen skulle ha inträffat i de centrala delarna av Norrköping mellan klockan 03.00 och 03.40. Personen, en man i 20-årsåldern, hade blivit slagen i ansiktet och rånad på sina saker. Personen har förts till sjukhus. Polisen har skrivit en anmälan om rån och misshandel.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra