Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Slottsgatan, Norrköping, Nya Ledbergsvägen, Linköping, Stockholmsvägen, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Östergötland.

Östergötland, Slottsgatan, Norrköping, Nya Ledbergsvägen, Linköping, Stockholmsvägen, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har hanterat 41 ärenden mellan kl 22 och 06. Natten har till största del var lugn för polisens räkning.

Vid 03-tiden omhändertogs två män för fylleri vid en krog på Slottsgatan i Norrköping, efter larm om bråk. En av dem är misstänkt för misshandel av en tredje man. Han ska ha blivit lindrigt skadad. Samtliga tre är i 20-25-årsåldern.

Vid 04.30 stoppade en polispatrull en bilist på Nya Ledbergsvägen i Linköping. Föraren misstänktes för drograttfylleri, grov olovlig körning och narkotikabrott (eget bruk). Han togs till arresten för tillnyktring. Mannen är i 50-årsåldern.

Vid midnatt stoppades en bilist på Stockholmsvägen i Norrköping. En man i 25-årsåldern är misstänkt för drograttfylleri.

Sammanlagt åtta personer har omhändertagits i samband med fylleri, rattfylleri och handräckningar där polisen har assisterat vården.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra