Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Linköping, Enebymovägen, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett sammandrag av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

Östergötland, Linköping, Enebymovägen, Norrköping, Östergötlands län

07.00 Polisen i har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat 97 ärenden, de flesta kontroller utan att några brottsmisstankar har uppstått. Totalt har 17 personer omhändertagits för fylleri eller misstänkt narkotikabrott. Två personer har gripits, se nedan.

05.03 Polis larmades med anledning av ett rån i centrala Linköping. En taxichaufför skulle ha angripen av en kund som vägrat betala. När polis kom fram anträffades en misstänkt gärningsman i närheten och personen greps av polis klockan 05.15. Den gripne, en man i 35-åldern, misstänks i nuläget för försök till rån.

23.51 på lördagskvällen larmades polis till Enebymovägen i Norrköping med anledning av en misshandel. En kvinna hade blivit misshandlad av en man i en bostad. Efter inledande utredningsarbete kunde polisen klockan 00.43 gripa en man i 25-årsåldern. Mannen misstänks för misshandel.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra