Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Östantill, Norrköping, Lindöhällsvägen, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Här följer en kort sammanfattning, med ett urval av nattens händelser, i polisområde Östergötland.

Östergötland, Östantill, Norrköping, Lindöhällsvägen, Östergötlands län

00.44 En patrull som beslutar sig för att kontrollera ett fordon i området Östantill i Norrköping. Föraren väljer att springa från fordonet men kan fångas in kort därpå. Föraren saknar körkort och är påverkad av alkohol. Misstänkt för rattfylleri och grov olovlig körning. Mannen är i 20-årsåldern.


04.10 Patrull gör en kontroll av en person i anslutning till Lindöhällsvägen, i Norrköping efter uppgift från en anmälare om en person som uppträder avvikande. Samtidigt kontrolleras ett föremål på en plats i anslutning till personen. Polisen gör bedömning att det är ett det kan vara ett farligt föremål och personen grips misstänkt för förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse samt grovt brott mot lagen om brandfarliga och explosiva varor (LBE). Platsen avspärrad för teknisk undersökning och nationella bombskyddet hanterar under morgonen föremålet.

Händelsen i media

Mest läst av andra