Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Sammanfattning av natten i Östergötland. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Östergötland.

Östergötland, Haga, Norrköping, Bäckgatan, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 35 ärenden mellan kl 22 och 06. Händelser i urval:

23.27 Polis och ambulans larmades till Haga i Norrköping på grund av larm om bråk i bostad och att någon eventuellt skulle vara skadad. Polis kom dit. En man och en kvinna fanns i lägenheten. Båda fördes med ambulans till sjukhus, tillsynes utan allvarliga skador. Båda var för berusade för att polisen skulle kunna hålla rättssäkra förhör. Det är oklart vad som har hänt, men en anmälan om misshandel upprättades. Ingen greps.

---

Samt ett ärende från tidigare på tisdagskvällen:

20:14 Polisen larmades till Bäckgatan i Norrköping med anledning av ett bråk utomhus. En man ska ha blivit slagen av flera andra personer.

20:18 Polis var på plats och fick kontakt med en misshandlad man. Han hade skador men behövde inte uppsöka akutsjukvård.
I samband med att polisen sökte efter misstänkta personer kontrollerades flera personer i en lägenhet. Två personer, en kvinna i 25-årsåldern och en man i 35-årsåldern, greps i lägenheten och misstänks för rån. Båda anhölls under natten.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra