Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Sammanfattning av natten i Östergötland. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Östergötland.

Östergötland, Hageby, Norrköping, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har hanterat ett 80-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits, men drygt 20 personer har frihetsberövats för tillnyktring, narkotikapåverkan, rattfylleri, eller för störande av allmän ordning.

22.39 Polis larmades till Hageby, Norrköping. Det hade varit ett bråk mellan flera personer och någon skulle ha haft ett pistolliknande föremål. Flera polispatruller åkte dit. Bilar och personer stoppades och kontrollerades. Något vapen hittades inte, men en man i 25-årsåldern blev misstänkt för drograttfylleri och togs med för provtagning. Någon skadad person hittades inte heller.

I övrigt har polisen hanterat en del larm om bråk och fylla, men utan gripanden eller allvarliga personskador. Patrullerna har också hanterat larm om skadegörelse, försök till inbrott, m.m.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra