Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Sammanfattning av nattens händelser. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser.

Eriksberg, Finspångsvägen, Apelgatan, Norrköping, Östergötlands län

Under natten mot fredagen har polisens regionledningscentral Öst hanterat 39 ärenden som rör Östergötlands län. Ingen har gripits misstänkt för brott. Tre personer har omhändertagits för fylleri, påverkan av narkotika eller enligt handräckning.

22:41 SOS larmade polis, räddningstjänst och ambulans till Eriksberg längs Finspångsvägen med anledning av en brand i bilar som stod vid ett skrotupptag. I samband med släckningsarbetet begränsades trafiken förbi brandplatsen men fick ingen större påverkan på trafiken. Tre personbilar och en lastbil, samtliga uppställda på platsen, totalförstördes i branden. Polisen misstänker initialt att branden kan ha varit anlagd och en förundersökning om skadegörelse genom brand är upprättad. Det finns i nuläget ingen misstänkt. Polisen kommer att göra en brottsplatsundersökning under fredagen.

05:44 Polisen larmades till Apelgatan i Norrköping med anledning av stöld ur en parkerad bil. Någon har krossat en ruta på en arbetsbil och stulit verktyg. En anmälan om stöld är upprättad. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra