Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Östergötland, Jönköpings Län, Ekholmen, Linköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning fredag-lördag natt 14-15/9 i polisregion Öst ( Södermanland, Östergötland och Jönköpings län.

Södermanland, Östergötland, Jönköpings Län, Ekholmen, Linköping, Östergötlands län

Natten har varit förhållandevis lugn. Regionledningscentralen har registrerat strax över 200 ärenden av varierande slag. Många av dessa har handlat om rutinärenden. Fylleri, psyksik ohälsa, kontroller av fordon och personer.

Ingen person har gripits under natten i regionen.

Noterbart:

Kl. 23:22 inkom larm om en brand i radhus i Ekholmen, söder om Linköping centrum. I huset har det brunnit men branden är sedan en tid tillbaka släckt av räddningstjänsten. Ingen person har kommti till skada på grund av branden. Bostaden är avspärrad i avvaktan på en teknisk undersökning för att utreda varför branden har startat. En anmälan om en mordbrand är upprättad.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra