Karta som med röd fyrkant ramar in Åtvidaberg, Bievägen, Katrineholm, Jönköping, Kvarsebo, Norrköping, Södermanlands län, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning natt i Region Öst

Åtvidaberg, Bievägen, Katrineholm, Jönköping, Kvarsebo, Norrköping, Södermanlands län, Östergötlands län

Polisen har under natten hanterat 212 ärenden. Från kl. 22.00 har 12 personer gripits för brott och 33 personer har frihetsberövats av andra anledningar. Polisen har periodvis under natten haft mycket att göra.

Kl.22.12 kallades polisen till ett bråk mellan flera personer i Åtvidaberg. Orsaken till bråket verkar vara vem som skulle få komma in på en fest eller inte. En man i 25-årsåldern greps för misshandel och förgripelse mot tjänsteman.

Kl. 22.59 kallades polisen till inbrott på Bievägen i Katrineholm. Inbrott har skett i byggbaracker och tre personer kunde med hjälp av väktare gripas i anslutning till platsen. De är i nuläget misstänkta för försök till grov stöld.

Strax före kl.23.00 larmades polisen till ett pågående villainbrott i Jönköping. Polisen konstaterade inbrott och fick spår med hund och hittade ytterligare ett inbrott. Från detta inbrott flydde personer och polisen kunde strax efter gripa två män som misstänkta. Tekniska undersökningar kommer att genomföras under dagen.

Kl. 00.09 larmades polisen om ett pågående inbrott utanför Kvarsebo, Norrköping. Inbrottet ska ha skett i byggbodar. Polisen kunde vid framkörningen stoppa bilar som verkade ha samband med inbrott. 6 personer har gripits som misstänkta för inbrott. I nuläget kan vi inte redogöra för vad som stulits. Brottsplatsundersökning kommer att genomföras.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra