Karta som med röd fyrkant ramar in Hageby, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Skottlossning, misstänkt Misstänkt skottlossning mot lägenhetsdörr i Hageby.

Hageby, Norrköping, Östergötlands län

08:39 Polis larmades till Hageby, Norrköping, med anledning av att inringare hört minst en smäll som uppfattats som skottlossning.

Polis på plats har genomfört en kontroll av området och anträffat skotthål i en lägenhetsdörr till en bostad. Ingen person har skadats och polis arbetar med att fånga upp vittnen, säkra brottsplatsen samt letar efter misstänkt/misstänkta gärningspersoner. 

08:55 En förundersökning gällande försök till mord har inletts. 

09:03 Brottsplatsen har spärrats av för en teknisk undersökning.

10:25 En hundförare har anlänt till platsen för spår- och saksök. Dörrknackning kommer genomföras i området och polis kontrollerar också om någon kamera i närheten kan ha filmat något av intresse.

12:48 Kriminalteknikerna är på plats och arbetar sedan en tid tillbaka. Området har sökts av med UAS (drönare) från luften och de yttre avspärrningarna har hävts. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra