Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Stöld/inbrott Tre sadelstölder upptäckta i Östra Tollstad

Mantorp, Mjölby, Östergötlands län

06.49 samtal till polisen från en gård i Östra Tollstad där man har upptäckt inbrott i en sadelkammare. Ett hänglås är uppbrutet. Anmälaren uppger att man saknar ridsadlar till ett värde av ca 100 000:- Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott och en brottsplatsundersökning kommer att genomföras snarast.

07.37 samtal till polisen från en annan gård i Östra Tollstad. Tjuvar ska ha brutit upp ett större hänglås och därefter stulit tre ridsadlar till ett ej angivet värde. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott och en brottsplatsundersökning kommer att genomföras snarast.

10.50 samtal till polisen från en tredje gård i Östra Tollstad där man också har upptäckt inbrott. En ståldörr är uppbruten och det saknas  nio ridsadlar till ett värde som överstiger 100 000:- Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott och en brottsplatsundersökning kommer att genomföras snarast.

Polisen är angelägen om att få kontakt med personer som kan ha gjort iakttagelser, av bilar och personer som rört sig i Östra Tollstad söder om Mantorp under natten. Tipsa polisen på 114 14 eller via tipsformuläret på polisens hemsida.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra