Karta som med röd fyrkant ramar in Borenshult, Motala, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld/inbrott Dubbla inbrott i bilar i Borenshult under natten.

Borenshult, Motala, Östergötlands län

09.43 En bilägare i Borenshult, Motala, ringde polisen och anmälde inbrott i sin bil, en Porsche. Ratten hade tillgripits samt handskfacket var utrivet. Stölden har skett under natten, ingen åverkan på bilen så oklart hur tjuvarna tagit sig in. Polisen kommer att genomföra en brottsplatsundersökning. En anmälan om stöld ur fordon har upprättats.

10.53 En andra bilägare i Borenshult, Motala, ringde polisen och anmälde inbrott i sin BMW. Ratt och navigationsutrustning saknades. Ingen ruta var krossad på bilen och ingen åverkan utvändigt. Oklart hur gärningspersonerna tagit sig in i fordonet. Polis har fattat beslut om brottsplatsundersökning samt varit på plats och genomfört dörrknackning i området för att ta reda på om någon har sett eller hört något under natten. En anmälan om stöld ur fordon har upprättats.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra