Karta som med röd fyrkant ramar in Mjölby, Herrbeta, Gränna, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld/inbrott Se upp när du parkerar bilen vid E4:an.

Mjölby, Herrbeta, Gränna, Östergötlands län

Polisen i region Öst vill uppmärksamma allmänheten om att inte lämna värdesaker i sina bilar. Det senaste dygnet har fyra stölder i personbilar längs med E4:an skett - alla med samma tillvägagångssätt: Föraren har stannat bilen för att köpa något att äta eller dricka. När personen återvänt har en ruta på bilen varit krossad och värdesaker som läsplatta, mobiler och väskor försvunna.

Detta har skett vid E4:an i höjd med Mjölby, Herrbeta och Gränna mellan klockan 16:30-21:00 på torsdagen. Om man har information om personer, fordon eller liknande som har varit i området kan man alltid tipsa polisen på 114 14. Drabbas man av den här typen av brott ska man alltid kontaka polisen så fort som möjligt. Är det pågående ring 112.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra