Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Stöld/inbrott Flera stölder i Östergötland har anmälts under måndagsmorgonen.

Östergötland, Lundby, Mjölby, Sylten, Norrköping, Motala, Östergötlands län

06.00 Stöld/inbrott, Mjölby
Polis kontaktades om inbrott på ett bygge i Lundby-området i Mjölby. Någon har stulit gods från flera baracker efter att ha krossat en ruta och forcerat ett galler. Verktyg och datorer till ett uppskattat värde mellan 250-400 000 kronor har stulits.

07.11 Stöld/inbrott, Norrköping
Polis fick samtal om inbrott på en byggarbetsplats i industriområdet Sylten i Norrköping. Polis åkte till platsen.
Någon eller några hade brutit upp en dörr till en verkstad och gjort inbrott i bilar. Polisen har genomfört en brottsplatsundersökning och tagit uppgifter för en anmälan om stöld genom inbrott. Det ska ha stulits elektronikprylar och verktyg värt uppskattningsvis 200-250 000 kronor.

07.53 Stöld/inbrott, Motala
Polisen kontaktades om inbrott på ett företag vid området Stenavadet i Motala. En lastmaskin till okänt värde ska ha tillgripits. Inbrottet ska ha skett någon gång mellan i fredags eftermiddag och måndag morgon. Polisen kommer att åka till platsen och genomföra en brottsplatsundersökning.

08.15 Stöld/inbrott, Norrköping
Polisen fick samtal om inbrott på en frisörsalong i centrala Norrköping. Någon ska ha slagit sönder rutan till en dörr för att ta sig in. Det har stulits utrustning till ett värde mellan 4000-7000 kronor, inbrottet har skett någon gång efter klockan 16 i går söndag.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra

Brand Villabrand i Olofsbo.

Falkenberg, Hallands län

Räddningstjänst och polis larmas till en villabrand. Villan är enligt uppgifter från SOS helt övertä...