Karta som med röd fyrkant ramar in Gustav Adolfsgatan, Platensgatan, Järnvägsgatan, Sparregatan, Engelbrektsgatan, Linköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld Cyklist stal väska.

Gustav Adolfsgatan, Platensgatan, Järnvägsgatan, Sparregatan, Engelbrektsgatan, Linköping, Östergötlands län

10.41 Polisen fick samtal om en väskstöld. En man hade blivit bestulen på sin väska av en cyklist strax före samtalet till polisen. Detta hände på Gustav Adolfsgatan i Linköping.

Polis kom till platsen och tog uppgifter för en anmälan om stöld. Väskan ska bland annat ha innehållit dator, plånbok och nycklar.

Signalement: normalbyggd man med mörka kläder, på en herrcykel med vit kraftigare ram.

Cyklisten körde på Gustav Adolfsgatan, i höjd med Platensgatan, och sedan i riktning mot Järnvägsgatan. Vid nästa korsning är det oklart om cyklisten fortsatte på Sparregatan eller tog vänster på Engelbrektsgatan.

Polisen har larmat ut ärendet till alla patruller i Linköping. Än har ingen misstänkt gripits. Värdet på det stulna är oklart.

Polisen tar gärna emot tips på 114 14, om någon har uppgifter som kan leda utredningen framåt.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra