Karta som med röd fyrkant ramar in Lindö, Linköping, Jönköpings Län, Östergötland, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld Ytterligare fyra stölder från BMW-bilar.

Lindö, Linköping, Jönköpings Län, Östergötland, Norrköping, Östergötlands län

Polisen har under morgonen fått in ytterligare anmälningar om stölder av rattar från BMW-bilar. Den här gången har det stulits från fyra bilar som stod parkerade utomhus på olika adresser i Lindö, Norrköping. 

Tidpunkterna för när stölderna kan ha skett varierar, men den snävaste tidsramen är mellan kl 01 och 06. Stölderna lär ha utförts av samma gärningsperson/er. Polisen kommer att genomföra tekniska undersökningar på bilarna så snart som möjligt.

Polisen är i behov av tips från allmänheten för att stoppa stöldvågen. Om någon har sett personer eller bilar i området som kan misstänkas ha med stölderna att göra bör man ringa 114 14. Tjuven eller tjuvarna kan ha rört sig i området tidigare under tisdagen eller tidigare dagar för att rekognoscera.

Så sent som i måndags tog polisen emot anmälningar om stölder från åtta BMW-bilar i regionen, fem i Linköping och tre i Jönköpings län. Ytterligare stölder av samma typ har skett i Östergötland och Jönköpings län de senaste veckorna.

UPPDATERING: En femte bil har blivit av med ratt och navigationsutrustning, även det en BMW i Lindö.

Mest läst av andra