Karta som med röd fyrkant ramar in Mjölbygatan, Ödeshög, Skärblacka, Väderstad, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld I tisdags kväll greps tre män misstänkta för två bilstölder.

Mjölbygatan, Ödeshög, Skärblacka, Väderstad, Östergötlands län

På tisdagseftermiddagen kontrollerades en personbil på Mjölbygatan i Ödeshög. I bilen fanns tre män. Föraren visade tecken på att vara påverkade av narkotika och fick följa med för provtagning. Han misstänktes i det läget för rattfylleri under påverkan av narkotika. Vid husrannsakan i bilen anträffades en mindre mängd misstänkt narkotika och nycklar till en bil av märket BMW.

Polisen kunde under de följande timmarna koppla männen i bilen till en industrilokal i Ödeshög och det beslutades om att en polispatrull skulle genomföra en husrannsakan där då det fanns misstanke om att mer narkotika kunde finnas där.

I lokalen hittade polisen två BMW-bilar som stals i Skärblacka respektive Väderstad under natten mot tisdag.

18:48 De tre män som kontrollerades i bilen på Mjölbygatan greps. De misstänks ha stulit de två bilarna. Misstanken gäller grov stöld. De gripna kommer att förhördes och en åklagare beslutade sent på tisdagskvällen att de skulle anhållas på sannolika skäl misstänkta för grov stöld. De anhållna är män åldrarna 20-45 år.

Mest läst av andra