Karta som med röd fyrkant ramar in Kisa, Kinda, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka En timmerbil har vält söder om Kisa.

Kisa, Kinda, Östergötlands län

11.15 Larm om en timmerbil som vält, i höjd med Gummetorpasjön söder om Kisa på väg 23/34. Lastbilen ska stå mycket trafikhindrande, över vägen. Långa köer på platsen.

11.56 Polis på plats.

12.04 Enligt Trafikverket kommer vägen vara stängd till ca 14.35. Trafiken leds om via väg 539 och väg 541. En bärgare med lyftkran är beställd.

13.06 Olyckan har inträffat då bakaxeln på lastbilen har gått sönder under färd, timmerbilen har då vält.

14.42 Trafiken är sedan tidigare omledd via andra vägar, men en del bilar har blivit stående i köer och inte kunnat vända. Man har nu tillfälligt öppnat ett körfält för att kunna tömma det avstängda området på bilar, innan bärgningen kan genomföras.

15.20 Trafikverket har ändrat sin prognos för när vägen öppnar till kl 19.00, men meddelar samtidigt att det är en osäker prognos. Man väntar fortfarande på en kranbil för att kunna påbörja bärgningsarbetet.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra