Karta som med röd fyrkant ramar in Landerydsvägen, Nyckelgatan, Hackefors, Linköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Trafikolycka mellan polismotorcykel och lastbil.

Landerydsvägen, Nyckelgatan, Hackefors, Linköping, Östergötlands län

14.29 SOS-larm kom till polisen om att en trafikolycka inträffat i korsningen Landerydsvägen - Nyckelgatan i stadsdelen Hackefors. Initiala uppgifter kom om att det är en polismotorcykel och en lastbil som krockat. En person ska vara drabbad, mc-föraren.

14.36 polisen är framme på olycksplatsen. Mc-föraren förs till sjukhus med ambulans. skadeläget är oklart. Föraren är inte polisanställd utan en servicetekniker som kört motorcykeln, som var inlämnad för service.

14.45 bärgare beställs till motorcykeln.

15.32 polisen är klar på olycksplatsen och vägen är fri. Föraren av lastbilen, en man i 40-årsåldern är nu misstänkt för vårdslöshet i trafik, bestående i att han misstänks för att inte ha iakttagit väjningsplikt trots att det kom ett fordon.

Mc-föraren har inte gått att förhöra. Det kommer att ske senare när läget så medger.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra