Karta som med röd fyrkant ramar in Lambohovsleden, Linköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Trafikolycka på Lambohovsleden.

Lambohovsleden, Linköping, Östergötlands län

12.16 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka på Lambohovsleden. Enligt larmet hade två personbilar kolliderat och totalt skulle tre personer vara dabbade men ha tagit sig ut ur fordonen.

12.22 Polis på väg.

12.30 Polis på plats.

Två personbilar hade kolliderat på Lambohovsleden. När räddningstjänst kom till fram skedde ytterligare en olycka på platsen, en tredje bil kom åkande och föraren var nära att köra på en av de som deltog i räddningsarbetet innan fordonet körde i diket.

Till följd av den första olyckan har en av förarna, en kvinna, förts till sjukhus i ambulans. Polisen har ingen uppgift om kvinnans skadeläge.

Föraren till fordonet som körde i diket har också förts till sjukhus i ambulans för kontroll. Föraren, en man i 80-årsåldern, misstänks för vårdslöshet i trafik.

13.01 Bärgare på plats. Minst ett av fordonen kommer att behöva bärgas från platsen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra