Karta som med röd fyrkant ramar in Lambohovsleden, Mjärdevi, Linköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Två bilar i krock på Lambohovsleden.

Lambohovsleden, Mjärdevi, Linköping, Östergötlands län

17:38 SOS larmade polis, räddningstjänst och ambulans till Lambohovsleden i höjd med Mjärdevi med anledning av en trafikolycka. Enligt de första uppgifterna ska två personbilar ha krockat och tre personer vara drabbade.

17:44 Lambohovsleden stängdes av i riktning in mot centrala Linköping. Trafiken påverkas och trafikanter uppmanas att välja en annan väg.

18:50 Trafiken släpptes på igen och polisen lämnade olycksplatsen.

Den bilen som kördes på var en taxi. Två passagerare i taxin har förts till sjukhus med ambulans. De har båda ont i nacken. Taxiföraren har inte behövt uppsöka akutsjukvård. Föraren av den vållande bilen är en man i 60-årsåldern. Inte heller han har behövt uppsöka akutsjukvård. En anmälan om trafikolycka kommer att upprättas.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra