Karta som med röd fyrkant ramar in Skeda Udde, Haraldsbo, Linköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Två tunga lastbilar i krock på riksväg 34, vid Skeda Udde. Trafiken mot Linköping leds om via Skeda Udde.

Skeda Udde, Haraldsbo, Linköping, Östergötlands län

14:43 SOS larmade polis, ambulans och räddningstjänst till riksväg 34. I riktning in mot Linköping, vid avfarten mot Haraldsbo, har två tunga lastbilar krockat.

Inga personskador har rapporterats initialt men trafiken påverkas i stor utsträckning då trafiken står still i riktning in mot Linköping. Trafiken kommer att dirigeras om, troligtvis in mot Skeda Udde.

15:00 Polis var på plats. Polisens uppgift initialt är att dirigera trafiken. Trafiken i norrgående körfält leds om via Skeda Udde. 

16:05 Räddningstjänsten har kunnat flytta på lastbilarna så att trafiken kan komma förbi. Polisen är kvar på platsen för att tillse att trafiken flyter på på ett säkert sätt samt att prata med förarna. 

17:30 En av lastbilsförarna anses vara vållande till olyckan. Han fick en ordningsbot för att ha brutit mot trafikreglerna. Det blir ingen polisanmälan och ingen person kom till skada. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra