Karta som med röd fyrkant ramar in Motala Ström, Bråvalla, Trafikplats Ingelsta, Trafikplats Lövstad, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Trafikolycka på E4 i södergående körriktning vid Motala ström / trafikplats Bråvalla.

Motala Ström, Bråvalla, Trafikplats Ingelsta, Trafikplats Lövstad, Norrköping, Östergötlands län

11.08 ett SOS-larm kom till polisen om trafikolycka på E4 i södergående körriktning vid trafikplats Bråvalla / Motala Ström i Norrköping. Enligt uppgifter från SOS ska det röra sig om en kökrock med tre bilar. Oklart hur många som drabbats.

11.23 polisen är framme på olycksplatsen. Ett körfält är för närvarande öppet för trafik. 

Med anledning av vägarbete längre söderut på E4 och en tidigare trafikolycka där rekommenderas trafikanter på E4 södergående att svänga av E4 vid trafikplats 121 Ingelsta och köra genom Norrköping för att sedan åter kunna köra ut på E4 vid trafikplats 117 Lövstad. Polisen har varit i kontakt med Trafikverket för att om möjligt leda om trafiken denna väg. Trafikanter i norrgående berörs inte.

12.20 en bilförare har fått ett bötesföreläggande för att ej ha anpassat avståndet till framförvarande fordon. Polisen är nu klar på olycksplatsen och trafiken flyter.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra