Karta som med röd fyrkant ramar in Sikudden, Hammaren, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Kollision på länsväg 899, mellan Sikudden och Hammaren

Sikudden, Hammaren, Norrköping, Östergötlands län

17.12 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en trafikolycka på länsväg 899, mellan Sikudden och Hammaren. Enligt larmet från SOS var det en olycka med tre fordon inblandade. Flera polispatruller beordrades till platsen.

Totalt har fyra fordon varit inblandade i trafikolyckan. Två av personbilarna hade frontalkolliderat och båda förarna har förts till sjukhus i ambulans. De båda förarnas skador betecknas som allvarliga. Polisens presstalesperson har inga ytterligare uppgifter gällande skadeläget.

Vägen har stängts av under räddningsarbetet. Vägen öppen för trafik klockan 20.17.

Tre av fordonen behöver bärgas från platsen.

Polisen kommer att utreda omständigheterna kring trafikolyckan och tre av de inblandade fordonen har tagits i beslag för en teknisk undersökning. Ingen person är delgiven misstanke om brott.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra