Karta som med röd fyrkant ramar in Jönåker, Kvarsebo, Nyköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Väjde för älg, voltade.

Jönåker, Kvarsebo, Nyköping, Östergötlands län

10.35 Polis larmades med anledning av en trafikolycka på länsväg 504, söder om Jönåker i riktning mot Kvarsebo. Olyckan var en singelolycka där en bilist väjt för en älg och voltat. Föraren hade tagit sig ut ur fordonet på egen hand.

Polis och ambulans åkte till platsen. Föraren hade skadats och tagits omhand av förbipasserande i väntan på ambulans. Föraren ska, enligt uppgift, ha skadats lindrigt.

Under räddningsarbetet är det begränsad framkomlighet på platsen.

12.14 Bilen har bärgats och räddningstjänst ha sanerat vägen. Polisen, som bland annat har arbetat med trafikdirigering på platse, har nu lämnat platsen. Föraren, en man i 25-årsåldern, har förts till sjukhus i ambulans för kontroll. Polisen har inga yterligare uppgifter gällande skadeläget.

Polispatrullen kommer att skriva en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra