Karta som med röd fyrkant ramar in Fabriksvägen, Ödeshög, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka I denna händelse rapporteras trafikolyckor i Östergötlands län från klockan 09.20 och resten av dygnet.

Fabriksvägen, Ödeshög, Östergötlands län

09.35 SOS-larm om trafikolycka på Fabriksvägen i Ödeshög där en bilist ska ha kört in i en lyktstolpe. Två personer ska vara drabbade och polisen är på platsen. En kvinna är förd till sjukhus med ambulans, bröstsmärtor.

11.20 SOS-larm till polisen om att en trafikolycka ska ha inträffat på länsväg 700 vid Vist, öster om Sturefors. Enligt larmet ska fyra personer vara drabbade i de båda bilarna som ska ha frontalkolliderat.11.41 det är helt stopp i trafiken på länsväg 700. Bärgare beställs till båda bilarna.

12.08 trafikolycka på riksväg 34 vid Brunneby. Fyra personer drabbade, ingen av dem skadad. Polisen är på väg.

12.10 SOS-larm om att en lastbil kört av vägen på riksväg 50 i södergående riktning när korsningen med länsväg 1088. En person ska vara kvar i bilen. 12.35 polisen är framme på platsen, bilen står i diket mot färdriktningen och väntar på bärgare. Trafiken kan passera.

12.25 samtal till polisen via SOS om att tre bilar ska ha krockat på länsväg 636 vid Sjögestad. Enligt inringaren ska det vara en drabbad i varje bil. 12.28 polisen är på väg till platsen. Alla tre bilarna behöver bärgas.

13.33 SOS-larm till polisen om att en bilist krockat med en stolpe i korsningen Lambohovsleden - Allmogegatan. en person ska vara drabbad och ute ur bilen. 13.37 polisen är framme vid olyckan.

16.11 SOS larmade om en trafikolycka på länsväg 1028 vid Sjögestad bro. Olyckan är en singelolycka och bilen uppges stå trafikhindrande. 16.28 Polis framme på platsen. Bilen behöver bärgas från platsen och bärgning har beställts.

18.37 SOS larmade om en trafikolycka på Södra Promenaden. Olyckan var en singelolycka där en personbil körts av vägen och in i ett buskage.

20.51 Sos larmade om en trafikolycka på länsväg 990 i höjd med Grepstad. En person ska ha färdats i bilen och polisen har inga rapporter om att föraren drabbats av några personskador.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra