Karta som med röd fyrkant ramar in Trafikplats Norrköping Södra, Fiskebyvägen, Finspångsvägen, Skärblacka, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Flera avåkningar under söndagsmorgonen.

Trafikplats Norrköping Södra, Fiskebyvägen, Finspångsvägen, Skärblacka, Östergötlands län

08.14 Polisen fick samtal från en bärgare, som varit ute och bärgat en personbil som kört av E4 vid trafikplats Norrköping södra. Inga personskador men en sektion av viltstängslet var nerkört.

08.28 Två bilar kolliderade i korsningen Fiskebyvägen/Finspångsvägen i Norrköping. Inga personskador och bilarna var fullt körbara. Polis behövde aldrig åka ut till platsen, utan parterna bytte uppgifter med varandra på plats och löste det med sina respektive försäkringsbolag.

08.30 En inringare ringde polisen och berättade ett det stod en bil i diket på länsväg 1153 vid Kullerstad, i riktning mot Skärblacka. När polis senare kom till platsen kunde man se att bilen glidit ner i diket, man kunde även konstatera fotspår i snön som ledde bort från bilen. Efter kontakt med bilens ägare visade det sig vara en olycka som skett under morgonen, då bilen helt enkelt glidit av vägen och ner i diket, utan några personskador. Polisens operatör meddelade bilägaren att de måste beställa en bärgare till bilen.

Mest läst av andra