Karta som med röd fyrkant ramar in Staffanstorp, Lomma Kommun, Staffanstorps Kommun, Vellinge, Kävlinge, Lomma, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Bedrägeri Flertal anmälningar om falska fakturor, Lomma/Staffanstorp.

Staffanstorp, Lomma Kommun, Staffanstorps Kommun, Vellinge, Kävlinge, Lomma, Skåne län

Ett flertal personer har kontaktat polis efter att de mottagit fakturor från ett företag med säte i Lomma. Bara idag har sju anmälningar om bedrägeri/försök till bedrägeri upprättats avseende målsägande bosatta i Lomma kommun.

Fakturorna avser betalning för arbete som har utförts och betalats för flera år sedan. I vissa fall kräver man betalt för RUT-avdrag som man påstår inte kunnat göras, vilket enligt målsägandena inte stämmer. På de nya fakturorna har företagets namn också ändrats till ett nytt.

Under maj månad har minst ett 20-tal anmälningar gjorts av målsägande i Lomma kommun, sju anmälningar har inkommit från Staffanstorps kommun och enstaka anmälningar har också gjorts i Vellinge och Kävlinge. Samtliga anmälningar avseer fakturor från företaget i Lomma. 

Polisen vill uppmana allmänheten att vara extra vaksamma och bestrida fakturor som man är tveksam till eller inte känner igen. Polisen uppmanar också alla som mottagit misstänkt falska fakturor att anmäla detta på 114 14.  

Mest läst av andra