Karta som med röd fyrkant ramar in Bredgatan, Helsingborg, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Bråk Två personer skadade efter bråk, Bredgatan.

Bredgatan, Helsingborg, Skåne län

Flera uppringare berättar om ett bråk på Bredgatan där flera personer ska vara inblandade. Polis skickas till platsen och två skadade personer anträffas. Polispatrullerna påbörjar vårdåtgärder i väntan på ambulans. Platsen spärras så småningom av i väntan på vidare utredning.

Uppdatering: Kriminaltekniker skickas till platsen för undersökning. Förhör med vittnen har påbörjats och polis befinner sig också på sjukhuset för att inhämta information som kan vara av intresse för utredningen.

Uppdatering 02:30. En man konstateras avliden på platsen och en man förs till sjukhus och beskrivs inledningsvis vara allvarligt skadad. Ytterligare en person ska ha skadats lindrigt. Polisen arbetar under natten med att sammanställa den information som hitintills har samlats in. Det rör sig bland annat om förhör med vittnen, resultatet av den tekniska undersökningen och inre spaning. Detta i syfte att försöka klarlägga vad som har hänt och hur händelsen har förlöpt. Det finns i skrivande stund ingen misstänkt eller gripen. En anmälan om mord och två anmälningar om mordförsök har upprättats. Den avlidne är inte identifierad.
Mer information i ärendet kommer att lämnas efter klockan 07:00.

Uppgifter och tips i ärendet mottages tacksamt via telefonnummer 114 14.

Uppdatering

06.00 Förundersökningen om mord och två mordförsök leds av grova brott i Helsingborg. Polisen har under natten hanterat händelsen som en särskild händelse och en stab har varit i tjänst.  

En man är avliden, en är allvarligt skadad och en är lindrigt skadad. Männen är mellan 19 och 24 år gamla. Det har hämtats flera personer till förhör under kvällen och natten. Ingen person är frihetsberövad och i nuläget finns ingen misstänkt.  

 

 

Polisen Skåne

Mest läst av andra