Karta som med röd fyrkant ramar in Augustenborg, Augustenborgsgatan, Malmö, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Bråk Bråk utomhus, Augustenborg.

Augustenborg, Augustenborgsgatan, Malmö, Skåne län

Polis är på väg till Augustenborgsgatan med anledning av ett larm om bråk utomhus. Ambulans är också budad. Minst två personer ska vara skadade. 

Uppdatering: En skadad person har blivit inkörd till sjukhus i privat bil. Målsägande har skador som orsakats av ett tillhygge.

En större avspärrning upprättas på Augustenborgsgatan och polis arbetar med att samla in uppgifter och höra vittnen till händelsen. 

Uppdatering: En till målsägande lastas i ambulans. 

Uppdatering: En tredje målsägande är anträffad. Oklart om han behöver medfölja till sjukhus. Samtliga målsägande är män i 20-30-årsåldern. 

Uppdatering: Tekniker är budade.

Uppdatering: Fyra målsägande vårdas på sjukhus. 

Uppdatering: Den fjärde målsägande är en man i 50-årsåldern. Polisens tekniker arbetar på platsen. I nuläget finns ingen frihetsberövad i ärendet. 

Uppdatering: Ärendet rubriceras som försök till mord. Det är dock ännu inte klart om rubriceringen avser samtliga målsägande. 

Händelsen i media

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra