Karta som visar ungefär var händelsen Bråk: Man med stick- eller skärskador, S. Innerstaden. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Bråk Man med stick- eller skärskador, S. Innerstaden.

Vitemöllegatan, Malmö, Skåne län

Flera uppringare larmar om ett bråk på en innergård på Vitemöllegatan. Flera personer uppges vara inblandade. Polispatruller skickas till platsen. 

En man med misstänkta stick- elller skärskador anträffas. 

Uppdatering: Den skadade förs med ambulans till sjukhus. En person är gripen. 

Uppdatering: Den skadade är en man i 60-årsåldern. Polisen har ingen information om skadeläget. Den gripne är en man i 50-årsåldern. Brottsrubriceringen är inte fastställd i nuläget. 

Polispatruller arbetar på plats med att samla in uppgifter från vittnen. 

Uppdatering: En anmälan om försök till mord upprättas. Det upprättas även en anmälan om grov misshandel avseende en annan målsägande, en man i 30-årsåldern. Han har inte varit i behov av vård. En gripen finns också i detta fall. 

Uppdatering 220519 Kl 07.20
Försök till mord: En misstänkt gärningsman född -75 är gripen och anhållen. 

Grov misshandel: Målsägande är man född -75 och tillika misstänkt i mordförsöket. En misstänkt gärningsman född -96 är gripen och anhållen. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra